LA FORMACIÓ

ÉS LA NOSTRA

VOCACIÓ

tres rallas simbolo de menu
instalacions

PRESENTACIÓ

instalacions


Les Fades del Bosc és un centre educatiu infantil situat a Terrassa que neix al gener del 2008 i des de setembre del 2011 està a càrrec d'Isabel i Jessica, que comencen una nova etapa amb noves idees, molta il·lusió i ganes de treballar.


El nostre centre es crea amb la intenció de proporcionar-vos els recursos necessaris per a un correcte i òptim desenvolupament tant físic com psicològic dels vostres fills o filles, ja que els primers anys de vida són vitals pel seu futur.

Oferim un projecte educatiu propi , a més d'una proposta didàctica per a cada nivell d'edat.

Acollim infants de 4 mesos fins a 3 anys i els distribuïm en diferents aules per a una millor educació i relació amb els companys:

- Follets (4 mesos fins a 1 any)

- Nans (1 a 2 anys)

- Gegants (2 a 3 anys)

Totes les aules són àmplies amb molta llum natural durant tot el dia.

Creiem que s'ha de cuidar molt la primera separació entre pares/mares i fills/es, per això fomentem un contacte directe amb les famílies , mitjançant l'agenda viatgera, informes, entrades i recollides amb tracte directe amb les mestres de cada nen/a ...

El nostre equip educatiu està qualificat per oferir un servei de qualitat , realitzant la seva tasca de forma vocacional, oferint un tracte dolç, afectuós i responsable amb cada infant i la seva família .

Agraïm la vostra confiança,


La Direcció,

Isabel i Jessica